Op expeditie  

  RSS

ChrisenDebora
(@chrisendebora)
Active Member
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 7
19/07/2019 10:34 pm  

Afgelopen weekend inspirerende uitstapjes gemaakt ter verkenning. Wij waren bij ecodorp Bolderburen, de Duinvallei en TH Expo Almere. Vooral in gesprek met bewoners kwamen niet alleen de sprookjesverhalen naar voren, maar ook de keerzijde, van bijvoorbeeld  het continue overleg met medebewoners, waar je echt wel de energie voor vrij moet maken. Ons sprak uiteindelijk vooral het Scandinavische sfeerbeeld bij de Bolderburen aan. Niet persé door dat Scandinavische, maar vooral over hoe er nagedacht is over de tuinen, afspraken en posities van de huizen. Op alle verschillende locaties goede tips opgedaan voor straks, eventueel. Wij gaan de expeditie zeker nog op andere plekken herhalen!

This topic was modified 1 maand geleden by ChrisenDebora

Citaat
Koen
 Koen
(@koen)
Lid Admin
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 45
20/07/2019 7:54 pm  

Leuk om te zien dat jullie zo actief zijn! Maar jammer dat jullie het enthousiaste nog niet kunnen delen met andere initiatiefnemers... Volgens de enquête zouden er toch zeker genoeg mensen moeten zijn met dezelfde ideeën als jullie. Er zijn circa 40 inzendingen binnen.. 

Binnenkort wil ik kijken of ik  een aparte sectie kan maken op het forum die alleen zichtbaar is voor mensen die de enquête hebben ingevuld. Daar kunnen we dan eventueel wat meer persoonlijke info neerzetten en van daaruit kunnen mensen dan contact opnemen met mensen waarvan ze denken dat ze goed bij elkaar passen.

Suggesties of opmerkingen? Voel je vrij mij te mailen op koen@tinyhouselisse.nl


ReageerCitaat
ChrisenDebora
(@chrisendebora)
Active Member
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 7
21/07/2019 6:29 am  

Goed idee dat laatste Koen. We proberen het rustig af te wachten.


ReageerCitaat
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub