Notifications
Clear all

oproep n.a.v. uitkomst enquête  

  RSS

ChrisenDebora
(@chrisendebora)
Active Member
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 10
25/08/2019 2:35 pm  

Wij hebben met veel plezier de uitkomst van de enquête gelezen. Wat zijn er veel Lissenaren net als wij enthousiast voor het Tiny-house-project!

Graag komen wij in contact met de mensen die net als wij een huisje zonder wielen willen (laten) bouwen. Dit aangezien de gemeente heeft aangegeven graag te zien dat wij groepen gaan vormen. Wij kunnen dan een gezamenlijk voorstel maken met een visie, missie en doelstellingen waarmee wij onze ideeën goed kunnen presenteren. Wij hebben al een start gemaakt maar zouden het leuk vinden om hierin ook samen te werken met anderen. Mogelijk kunnen we hierna ook voordelen opdoen in de samenwerking tijdens het toekomstige bouwproces. 

Reageren kan via dit forum of via het door ons opgegeven e-mailadres in de enquête.


Rene de vos en Koen vonden het leuk
Citaat
Rene de vos
(@rene-de-vos)
New Member
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 2
05/09/2019 8:02 pm  

ik zou graag weten waar ik met zou kunnen inschrijven en of wat ik moet ondernemen om in aanmerking te komen of wat ik zou kunnen doen om te helpen alvast bedankt mvg rene de vos


ReageerCitaat
ChrisenDebora
(@chrisendebora)
Active Member
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 10
14/09/2019 9:11 pm  

Hoi Rene, welkom op dit forum 🙂 Er is momenteel helaas nog geen sprake van een inschrijving. Het idee is om een plan te presenteren aan de gemeente, waarmee zij vervolgens weer mee verder kunnen (en een passende plek zoeken). Dus wij zijn nu druk bezig om dit plan te maken en ook met name heel veel te oriënteren. Als wij onze ideeën helemaal hebben uitgewerkt, willen we graag een keer samen met anderen sparren hierover. Als je meer wilt weten zou je met name de open dagen bij andere projecten kunnen bezoeken, je kan die bijvoorbeeld vinden op de website met Tiny House Nederland. Dat helpt ons iig veel. Wij zijn wel benieuwd wat je ideeën zijn van je eigen huisje? Mogelijk kunnen we over een tijdje een keer samen komen.


ReageerCitaat
Koen
 Koen
(@koen)
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 57
14/09/2019 10:07 pm  

Naar aanleiding van gesprekken in de stuurgroep is er contact opgenomen met Judith (De bemiddelaar tussen ons en de Gemeente Lisse). Zij gaat als het goed is Maandag 16 september in gesprek met een betrokken wethouder. Dus dan horen we hopelijk snel meer.

Daarnaast is de stuurgroep uitgenodigd om tot een nog onbekende datum ergens in september langs te komen bij de Gemeente Lisse om daar ook in gesprek te gaan. Van daaruit wordt er spoedig een bijeenkomst met alle geïnteresseerden georganiseerd.

Suggesties of opmerkingen? Voel je vrij mij te mailen op koen@tinyhouselisse.nl


ReageerCitaat
Koen
 Koen
(@koen)
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 57
02/10/2019 12:48 pm  

"Tot half oktober zal het proces nog intern binnen de gemeente zijn, en zal er naar jullie toe geen nieuwe informatie kunnen worden gegeven. Ik snap heel goed dat jullie die volgende stap zoeken. Mijn collega zal vooral zorgen dat het interne proces goed verloopt en we zullen na half oktober contact opnemen om te laten weten waar we staan. Herinner me daar gerust aan, en tegelijkertijd weet dat onze intentie oprecht is om dit allemaal goed uit te zoeken zoals afgesproken en hier zo snel mogelijk duidelijkheid naar jullie over te verschaffen."

We wachten nog steeds geduldig.. 😀 

Suggesties of opmerkingen? Voel je vrij mij te mailen op koen@tinyhouselisse.nl


ReageerCitaat
Deel:

Bezoek ook Tiny House Life