Meldingen
Alles wissen

Groep Stip op de Horizon


Niekie
(@niekie)
New Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Hallo iedereen, de opzet van deze groep is om krachten, inspiratie en kennis te bundelen met de mensen die dromen van een Tiny House maar voor wie dat in de nabije toekomst nog niet realiseerbaar is. Mensen die weten dat ze ooit in een Tiny House willen wonen maar die er nog niet aan toe zijn om concrete stappen te zetten daarin. Mijn eigen situatie is dat ik net verhuisd ben dus eerst wortel weer schieten waar ik nu zit en daarnaast heb ik de financiële middelen niet om grond te kopen en een huisje te laten bouwen.

Voor mij gaat het nu om de voorpret: me laten inspireren door wat er al aan Tiny Houses bestaan, kennis opdoen van de way of life en het community-gebeuren, nadenken over praktische zaken. Ik wil eens per 2 of 3 maanden een dag(/deel)  hosten waarin we samen met de andere Stip op de Horizon-Dromers ons verwachtingen en verlangens mbt Tiny House gaan onderzoeken. Creatief, ontspannen, gezellig 🙂 

 

Wie is hier voor in? 

Een Tiny House is voor mij een stip aan de horizon. Nu nog niet binnen bereik maar dat mag de (voor-)pret niet drukken. Ik wil alvast in de wereld van Tiny Houses duiken om me te laten inspireren en kennis op te doen. Duik je met me mee?


Citeren
Deel:

Bezoek ook Tiny House Life