Notifications
Clear all

Koen & Esther  

  RSS

Koen
 Koen
(@koen)
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 57
06/08/2019 11:31 pm  

Heey hallo!

Wij zijn Koen Duindam en Esther de Vos en samen zijn we zeer gepassioneerd over het realiseren van een Tiny House in Lisse!! Esther en ik zijn allebei geboren en getogen in Lisse. We zijn nu inmiddels 10 jaar samen en we hebben elkaar ontmoet terwijl we allebei werkzaam waren bij de Gamma in Lisse. Inmiddels ben ik 28 en Esther 25. Ook hebben we een super lieve hond "Blue" die wordt dit jaar 7 🙂  ( -border collie / labrador mix.) 

Esther en ik wonen momenteel bij mijn ouders in Lisse, maar zijn al een aantal jaar op zoek naar onze eigen plek. We volgen al jaren de Tiny House beweging vooral via YouTube. Waar echt superveel leuke filmpjes te vinden zijn over de verschillende mogelijkheden van wonen in een Tiny House. We hebben 3 jaar geleden ook een half jaar in een hele kleine ruimte geleefd, namelijk een camper. Deze camper hebben we samen opgeknapt en van binnen een totaal andere inrichting gegeven. Ook hebben we hier een 300 watt zonnepaneel systeem op geïnstalleerd wat ons veel vrijheid gaf qua stroom gebruik. Met deze camper zijn we vooral Spanje en Portugal door getrokken. Het was echt een superleuk avontuur maar daarna waren we wel toe aan een vaste eigen plek. Helaas bleek dit naast de optie van wonen bij onze ouders vrijwel onmogelijk. Dus hebben we in de tussentijd onze ogen en oren open gehouden en zijn we blijven sparen.

Zodra we hoorden over mogelijke Tiny Houses in Lisse hebben we er tot nu toe alles aangedaan om dit met beide handen aan te pakken. We hebben ons Tiny House al helemaal uitgedacht en tot in de laatste details uitgewerkt. Dit ontwerp is misschien inmiddels al 10x veranderd. Maar het wordt steeds mooier en praktischer op. Het Tiny House willen we zelf bouwen en verwachten we binnen een jaar af te kunnen hebben. We willen het liefste leven met de filosofie waarmee de Tiny House beweging ook groot geworden is. Eenvoud, vrijheid en duurzaamheid! 

Esther werkt in de zorg en ik werk in online marketing. Verder ben ik ook helemaal gek van tuinieren en heb ik de laatste 3 zomers aardig praktijk ervaring opgedaan. Het lijkt me echt heel gaaf om hier ook bij een mogelijke tiny house buurt meer tijd aan te besteden!

We zijn lid van initiatief groep de Groene Kikker 🐸

This topic was modified 2 jaar geleden 2 times by Koen

Suggesties of opmerkingen? Voel je vrij mij te mailen op koen@tinyhouselisse.nl


Citaat
Deel:

Bezoek ook Tiny House Life