Notifications
Clear all

Op zoek naar een plek  

  RSS

Johan en Kariz
(@johan-en-kariz)
New Member
Lid geworden: 7 maanden geleden
Berichten: 1
03/03/2020 5:09 pm  

Hallo,

Wij zijn Johan en Kariz en sinds anderhalf jaar op zoek naar een plek waar wij in twee Tiny Housjes kunnen wonen, één voor Johan en één voor mij. Wij hebben een LAT-relatie en wonen momenteel in de omgeving van Leiden. Onze droom is om dichter bij elkaar te wonen, duurzamer en meer betrokken bij de gemeenschap. Omdat voor ons vooral de plek en de mensen met wie je daar samenwoont belangrijk is, is de locatie van ondergeschikt belang, zolang onze familie, vrienden en ons huidige werk binnen bereik blijven. Wij hebben ons ook aangesloten bij een initiatiefgroep Haarlemmermeer en kunnen we elkaar helpen door informatie te delen en wie weet vinden wij dan de juiste plek om te wonen.


Koen vond het leuk
Citaat
Koen
 Koen
(@koen)
Lid Admin
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 56
29/03/2020 1:33 pm  

Hi Johan en Kariz,

Bedankt voor jullie reactie! Super herkenbaar.. Wat zonde dat het allemaal zo lastig moet gaan. En dat ook nog eens terwijl er gewoon een groot woning te kort is én steeds meer gemeentes zich toch wel inzetten voor duurzaamheid. Hopelijk wordt het steeds makkelijker en gaan steeds meer gemeentes de waarde van tiny houses waarderen. Ik volg jullie groep om Facebook "Circulair wonen in Haarlemmermeer" super interessant. Komen leuke dingen voorbij. 

Graag blijf ik op de hoogte van jullie proces. Als jullie nog op een manier willen samen werken of informatie willen delen of iets dergelijks dan hoor ik het graag 😀

Groeten,

Koen

Suggesties of opmerkingen? Voel je vrij mij te mailen op koen@tinyhouselisse.nl


ReageerCitaat
Deel:

Bezoek ook Tiny House Life