Meldingen
Alles wissen

Oriënteren op alternatieve woonvormen


Linda
(@linda)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Goedendag! Ik ben Linda, 32 jaar en woon in Sassenheim. Ik ben op zoek naar een andere woning. Als alleenstaande is het lastig een betaalbare koopwoning te vinden, dus kijk ik ook naar alternatieve woonvormen, zoals een tiny house. In Katwijk heb ik een tijdje in een tiny house (28 m2) gewoond en dat beviel mij prima! Ik ben helemaal lyrisch van bijvoorbeeld de Ecocabins en Cube Homes. Enige probleem: waar zet je ze neer?

Nu werk ik zelf in Barendrecht, dus ik denk niet dat ik in Lisse zou willen wonen vanwege de lange woon-werk afstand. Echter lijkt het mij wel leerzaam om mee te kijken/lezen met deze community. Er komt best veel kijken bij het realiseren van een plekje voor je tiny house. Vooral de samenwerking met de gemeente, zoals ik hier ook lees is een heel traject.

Ik zag in andere berichten dat het tiny house project in Lisse stil is komen te liggen. Ontzettend jammer dat de gemeente niks meer van zich laat horen, terwijl er best veel geïnteresseerden zijn. Je zou toch zeggen dat er genoeg grond in de omgeving beschikbaar is... Ik ga dan misschien niet in Lisse wonen, maar als ik iets kan betekenen om het project weer op gang te krijgen dan hoor ik dat graag! 🙂


Citeren
Deel:

Bezoek ook Tiny House Life