Notifications
Clear all

Tiny house lisse  

  RSS

sannenoort
(@sannenoort)
New Member
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 1
04/05/2020 8:08 pm  

Hallo iedereen, 

mijn naam is Sanne. Ik ben momenteel 19 jaar oud. Ik woon momenteel nog in bij mijn ouders en zus. Ik zou graag voor in de toekomst een tiny house voor mijzelf willen. 
Nu had ik ergens gelezen dat er een project is gestart voor tiny houses in lisse. Hier ben ik dan ook uiteraard in geïnteresseerd! Kan iemand mij hier misschien meer over vertellen en eventueel uitleggen hoe ik mij hiervoor ik kan schrijven? Het lijkt mij namelijk ontzettend geweldig om in de toekomst een eigen tiny house te bezitten en om in te wonen! 

Groetjes, 

Sanne


Citaat
Koen
 Koen
(@koen)
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 57
04/05/2020 9:34 pm  

Hoi Sanne,

Leuk dat je hier een berichtje achterlaat!

Momenteel ligt het tiny house traject een beetje stil. De gemeente heeft vrijwel niks meer van zich laten horen. Er zijn veel mensen geïnteresseerd in tiny houses in Lisse maar het lijkt erop dat de gemeente moeite heeft om een goed stuk grond te vinden. Of ze vinden het niet belangrijk? We weten niet zo goed waar we aan toe zijn.

Een stel uit mijn initiatiefgroep die hebben hun tiny house al bijna klaar! Deze hebben ze laten bouwen door Ties Bosman te Leiden. Ze hadden verwacht dat er na een jaar wel iets meer duidelijkheid zou zijn. Nu zijn ze hun blikveld aan het verbreden en zijn ze ook op zoek naar (tijdelijke) alternatieven in de omgeving.

Ik denk dat het zou helpen als alle geïnteresseerden zich nog meer zouden organiseren om zodoende meer aandacht te eisen voor het project. Er is een enorme woningnood in Lisse en de gemeente doet niks? Tenminste niet genoeg!.. 

Heel fijn dat je een berichtje achter laat. Want er zijn echt nog veel meer geïnteresseerden maar die laten niks van zich horen en wachten stilletjes af. Maar als iedereen dat doet dan weten ze niet eens van elkaars bestaan af. Een simpel berichtje kan al helpen om mensen te laten zien dat ze niet alleen staan.

Ik heb hier een simpele enquête gemaakt:
https://enquete.tinyhouselisse.nl/

Hiermee probeer ik de vraag naar tiny houses in Lisse in beeld te krijgen. Maar verder ben ik ook geen expert op het gebied van gemeentelijke zaken. Ik vind het lastig om erachter te komen hoe we nou een stapje verder komen om tiny houses te realiseren in Lisse..

Dit forum leek mij een goede stap om met elkaar kennis te maken en te organiseren. Als je zelf nog leuke ideeën hebt die wellicht kunnen bijdragen aan de realisatie van tiny houses in Lisse dan hoor ik het graag!

Wellicht kun je ook contact op nemen met:
avanderklauw@lisse.nl

Via deze mail zijn de vorige bijeenkomsten georganiseerd. Hier kun je jezelf ook aanmelden voor een eventuele volgende bijeenkomst.

Groeten,

Koen

Suggesties of opmerkingen? Voel je vrij mij te mailen op koen@tinyhouselisse.nl


ReageerCitaat
Deel:

Bezoek ook Tiny House Life